Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017

🌱Mint & Vanilla Sensation" Hands & Body Cream by Eleni.

Μου την ζητησατε και την εφτιαξα !




🌱Mint & Vanilla Sensation" Hands&BodyCream by Eleni.

δειτε την και στο μαγαζι μου στο etsy 
https://www.etsy.com/listing/544513582/mint-and-sweet-vanilla-sensation-hands?ref=listing_published_alert


Απαλη,δροσερη και γεματη απο πολυτιμα χειροποιητα λαδια βοτανων ...
ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΕΝΤΑ 🌱ΒΑΝΙΛΙΑ...

Απορροφαται αμεσως απο το δερμα χωρις λιπαροτητα και γυαλαδες.



Το αφηνει απιστευτα απαλο,ενυδατωμενο φουλ,δροσερο απο το λαδακι το χειροποιητο της μεντας,το αιθεριο ελαιο Μεντας και ελαφρες νοτες γλυκειας Βανιλιας.




ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΑΛΟΗ ,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΛΑΔΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ ,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ _ΧΑΜΟΜΗΛΙ ,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΛΑΔΙ ΑΓΡΙΟΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΣΕ ΛΑΔΙ JOJOBA,,
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ,ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ, ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΟΠΟΙΗΤΗ POLAWAX, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ GEOGARD,ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ,ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ Ε & Α ΡΕΤΙΝΟΛΗ και ΛΕΥΚΟ ΑΡΓΙΛΟ..ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!




BATH & FEET SPA RELAXATION MIXTURE





ΔΩΡΑΚΙ μαζι με την ΚΡΕΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΕΡΙΩΝ για ενα απολαυστικο μπανιο η ποδολουτρο...
Περιεχει μαγειρικη σοδα,κιτρικο οξυ,αλατι Ιμαλαιων,αμυγδαλελαιο,χρωμα ζαχαροπλαστικης,αιθερια ελαια μεντας,ευκαλυπτου,δενδρολιβανου,ματζουρανας,λεβαντας...ανθονερο αμαμελιδος...




Απο μενα για σας με αγαπη!

Eτοιμη και στολισμενη με τις καταλληλες ετικετες η φανταστικη κρεμα χεριων και σωματος 
''Mint*Vanilla Sensation"Hands & Body Cream! 



Περιμενω παραγγελιες.

Αρωμα δροσερης Μεντας και ελαφρες νοτες γλυκειας Βανιλιας απογειωνουν την απαλη,καθολου λιπαρη,ευωδιαστη,ενυδατικη,αντιιοξειδωτικη και καταπραυντικη αυτη χειροποιητη κρεμα.





Σε πανεμορφη συσκευασια για ξεχωριστο και σικ δωρακι!βιαστειτε!



Βαρος 100 ml  20 ευρω


Παραγγελιες στο email exdrompe@hotmail.com
H στο προφιλ μου στο facebook
https://www.facebook.com/jerusalemsangel?fref=nf&pnref=story

Πληρωνετε μεσω paypal και πιστωτικης καρτας στο μαγαζι μου στο etsy
https://www.etsy.com/listing/544513582/mint-and-sweet-vanilla-sensation-hands?ref=listing_published_alert





Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

''Wind of Ancient Wisdom'' Antiaging & Restoring DAY FACECREAM Biblical Series by Eleni!

''Wind of Ancient Wisdom'' Antiaging & Restoring DAY FACECREAM Biblical Series by Eleni! 
Δειτε την στο μαγαζι μου στο etsy
https://www.etsy.com/listing/542527306/wind-of-ancient-wisdom-antiaging-and?ref=shop_home_active_1


Η ΚΡΕΜΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ! 





Αντιρυτιδικη,Αναπλαστικη , Ενυδατικη,Καταπραυντικη Κρεμα Ημερας για προσωπο,λαιμο,ντεκολτε ...
Ηλικιες 40+

Τα συστατικα της ειναι θαυμαστα...οπως και τα αποτελεσματα πανω στην επιδερμιδα μας...


Ενυδατωνει πληρως
Συσφιγγει το περιγραμμα του προσωπου και τον λαιμο
Απαλυνει και εξαφανιζει σταδιακα τις μικρες ρυτιδες γυρω απο το στομα και τα ματια
Απαλυνει και μειωνει σημαντικα τις βαθειες ρυτιδες



Αναπλαθει την υφη του δερματος και δινει λαμψη στο θολο ατονο δερμα...
Με την καθημερινη της χρηση θα δειτε       θεαματικα αποτελεσματα.
Το Υαλουρονικο που περιεχει,οπως και η Αλοη ,το λαδι Αργκαν και τα αιθερια ελαια Λιβανι και Μυρρο κανουν θαυματα...



H μοναδικη κρεμα προσωπου με συνταγη αποκλειστικα δικη μου που εχει βαση το Λιβανι και το Μυρο ,μαζι με πολλα αλλα βοτανα και στοιχεια απο την Αγια Γη,Λιβανο,Αιγυπτο,Μαροκο...







Η Κρεμα αυτη ειναι φανταστικη για τα ωριμα δερματα, ερεθισμους,ξηροδερμια, αντιγηρανση,ενυδατωση,ανανεωση της επιδερμιδας βαθεια και πολυ αποτελεσματικη...


Εχει αναπλαστικές ιδιότητες στο δέρμα και προσφέρει ισχυρή αντιρυτιδική προστασία. 
Επιπλέον, επουλώνει σημάδια και ουλέςε...ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ κατι πολυτιμο για το δερμα μας...



''Wind of Ancient Wisdom'' Antiaging & Restoring DAY FACECREAM Biblical Series by Eleni! Mια πολυτελης κρεμα που τα συστατικα της την κανουν να ξεχωριζει....



Συστατικα που δεν αφηνουν κανενα περιθωριο αποτυχιας!
 Δικη μου αποκλειστικη συνταγη!

ΛΑΔΙΑ/ΑRGAN,AVOCADO,JOJOBA,XEΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΛΙΒΑΝΙ ΚΑΙ ΜΥΡΟ ΣΕ ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ,ΛΑΔΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΑΓΡΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑΣ-rose hip-,ΣΤΑΦΥΛΕΛΑΙΟ,ΛΑΔΙ MACADEMIA,ΦΟΥΝΤΟΥΚΕΛΑΙΟ,ΣΗΣΑΜΕΛΑΙΟ,ΛΑΔΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ-ΧΑΜΟΜΗΛΙΟΥ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΡΙΤΕ. ΑΛΟΗ ΖΕΛΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ,ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ ΦΥΤΙΚΗ,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΡΟΔΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ,ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ,ΑΓΝΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ,ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΙ,ΜΥΡΡΟ,ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑΡΔΟ
ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ΚΑΙ Α-Ρετινολη,
 
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ
ΓΕΡΑΝΙ, ΜΥΡΡΟ, ΛΙΒΑΝΙ,ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΔΑΜΑΣΚΟΥ,YLANG YLANG,KEΔΡΟΣ,ΚΥΠΑΡΡΙΣΙ,ΑΡΚΕΥΘΟΣ,ΜΑΤΖΟΥΡΑΝΑ,ΛΕΒΑΝΤΑ,ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ,ΝΕΡΟΛΙ,ΒΙΟΛΕΤΑ.ΣΑΝΔΑΛΟΞΥΛΟ,
Συντηρητικο Geogard και γαλακτωματοποιητη Phytocream...


Δεν νομιζω να βρειτε ολα αυτα τα συστατικα σε καμμια κρεμα...
Ειδικα του εμποριου που βαζουν τοσα χημικα συστατικα βλαβερα για το δερμα και την υγεια μας...



Η τιμη της
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 30 ευρω..


Η κανονικη της τιμη 35 ευρω...βαρος 50 ml

Παραγγελια στο exdrompe@hotmail.com
Η στο προφιλ μου στο Facebook
https://www.facebook.com/jerusalemsangel

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ETSY...ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕΣΩ PAYPAL H KAΡΤΑ
https://www.etsy.com/listing/542527306/wind-of-ancient-wisdom-antiaging-and?ref=shop_home_active_1




ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΥΡΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ Γιατι? 


Για αποκατάσταση φθοράς του δέρματος.
Το αιθέριο έλαιο του μύρου, ξανανιώνει το δέρμα και τα μαλλιά!Συγκεκριμένα το αιθέριο έλαιο του μύρου αντιμετωπίζει δερματικές μολύνσεις, ερεθιστικές παθήσεις του δέρματος αλλά και πληγές!

Για όλες αυτές τις χάρες του, ήταν ένα κυρίαρχο αιθέριο έλαιο στην πολιτισμική ιστορία των Αιγυπτίων. Καθόριζε την εμφάνιση την κοινωνικότητα τους και την ομορφιά τους. Θεωρούνταν αυτονόητο καλλυντικό. Το χρησιμοποιούσαν για τη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος, για την πρόληψη της γήρανσης αλλά και για την ενυδάτωση του σκασμένου δέρματος από τις φθορές που προκαλούσε ο επιβλητικός αιγυπτιακός ήλιος. Παρέχοντας αντιοξειδωτικές ιδιότητες συμβάλει στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών και ξανανιώνει το καταπονημένο ή γερασμένο δέρμα. Στη σύγχρονη κοσμετολογία, αποτελεί έναν κυρίαρχο καλλυντικό παράγοντα στην εξάλειψη των ρυτίδων αλλά και στην τόνωση της επιδερμίδας δημιουργώντας εξαιρετικά αποτελέσματα για υψηλές προσδοκίες.

Για να ενισχύσετε τα νύχια σας, στην περίπτωση που είναι εύθραυστα,μπορείτε να ρίξετε 3-5 σταγόνες αιθέριου ελαίου μύρου σε μια κουταλιά ελαιόλαδο και να κάνετε συστηματική φροντίδα επανόρθωσης των νυχιών σας επί ένα μήνα.
Το αιθέριο έλαιο του Μύρου χρησιμοποιείται επίσης για προβλήματα της στοματικής κοιλότητας, όπως έλκη, πληγές, μολύνσεις. Επίσης, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της βρογχίτιδας και του κρυώματος. Στη πραγματικότητα το αιθέριο έλαιο του Μύρου, έχει αποκτήσει στους αιώνες θρησκευτική σημασία. Ως γνωστόν, οι αρχαίοι λαοί το χρησιμοποιούσαν στις ταριχεύσεις τους. Από την άλλη, οι αρχαίοι Έλληνες στρατιώτες μετέφεραν πάντοτε μαζί τους myrrhoilγια να περιποιούνται τις πληγές από τις μάχες. Σήμερα το αιθέριο έλαιο του μύρου, χρησιμοποιείται σε γερασμένα και ταλαιπωρημένα δέρματα. Υπάρχει μια μαγική λύση για την ξεκούραση των πονεμένων και ταλαιπωρημένων ποδιών και είναι η εξής: Προσθέτετε στο μπάνιο σας, λίγες σταγόνες και ανακουφίζετε τα πόδια σας αμέσως. Πρόκειται για ένα ευωδιαστό, μυστηριώδες και αισθησιακό αιθέριο έλαιο που προσφέρει δύναμη και κουράγιο.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΛΙΒΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΟΥ!


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ το «μαργαριτάρι της ερήμου».ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟΥ-χειροποιητο απο μενα- ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ!To λιβάνι, με βοτανική ονομασία Boswellia thurifera και Boswellia carteri, Frankincence στην αγγλική γλώσσα, προέρχεται από τον μικρό όμορφο θάμνο του γένους Boswellia. Έχει φύλλα με μυτερό σχήμα και παράγει το ρετσίνι του λιβανιού, άσπρο σαν γόμα, που όταν ξεραθεί παίρνει ένα πορτοκαλοκαφέ χρώμα. Το λιβάνι είναι μια λευκή δενδρόκολλα που πρέπει να αποσταχθεί για να πάρουμε το αιθέριο έλαιό του. Για χιλιετίες, τα γαλακτοειδή σταγονίδια αυτής της ρητίνης ήταν τόσο σημαντικά για την οικονομία της Αραβίας όσο είναι σήμερα για τον δυτικό κόσμο το πετρέλαιο!

Το «μαργαριτάρι της ερήμου», όπως αποκαλείται στη Μέση Ανατολή, μεγαλώνει εδώ και αιώνες σε άγονες περιοχές και ημι-ερήμους. Προέρχεται από την Κόκκινη θάλασσα και η παραγωγή του γίνεται στη Σομαλία, την Αιθιοπία, την Κίνα και την Ανατολική Αραβία.
Σύμφωνα με ιστορικές πηγές, το λιβάνι παράγεται εδώ και 9.000 χρόνια και αποτελεί αντικείμενο σφοδρής εμπορικής διαμάχης ανά τους αιώνες. Στην ιστορία της γέννησης του Ιησού ήταν ένα από τα δώρα που προσέφεραν οι τρεις Μάγοι στο Θείο Βρέφος, για να τιμήσουν τον Βασιλέα των Βασιλέων. Απαραίτητο στην παρασκευή του θυμιάματος, χρησιμοποιήθηκε σε ανάμιξη με άλλα αρωματικά έλαια από τους αρχαίους Έλληνες, Ρωμαίους, Αιγύπτιους, Φοίνικες, Ασσύριους, Πέρσες και Βαβυλώνιους για τις θρησκευτικές τους τελετές. Λέγεται ότι έχουν καεί τόνοι λιβανιού για τη δόξα τόσο του βαβυλώνιου θεού Βάαλ όσο και του εκάστοτε Ρωμαίου αυτοκράτορα. Στους ναούς των Σουμέριων, ο ευωδιαστός λευκός καπνός του λιβανιού αναδεύονταν πριν από 4.500 χρόνια!
Ιστορικά, τα πρώτα προϊόντα με άρωμα λιβανιού ήταν ενυδατικές αλοιφές και κρέμες περιποίησης, καθώς και αρωματικές πούδρες και λάδια. Το αιθέριο έλαιο του λιβανιού έχει βαθιά αναγεννητικές ιδιότητες για το δέρμα. Σύμφωνα με τα αιγυπτιακά ιερογλυφικά, η χρήση του κάτω από τον καυτό αφρικάνικο ήλιο βοηθούσε το αφυδατωμένο δέρμα να ενυδατωθεί και εξαφάνιζε τις ρυτίδες
Όπως αναφέρει η Pharmaceutical Journal, το λιβάνι θεωρείτο στην αρχαία Αίγυπτο ότι ήταν ο ιδρώτας των θεών. Εξ ου και το παράξενο έθιμο των αρχαίων Αιγυπτίων να χρησιμοποιούν κώνους από λίπος βοδιού καπνισμένο με αρωματικά όπως το λιβάνι. Τα φορούσαν σαν μικρά στέμματα κάτω από περούκες κατά τη διάρκεια του ζεστού απογεύματος, όπου και έλιωναν, δημιουργώντας ρυάκια πάνω από τους γυμνούς ώμους και έτσι αποκαθιστούσαν το ηλιοκαμένο δέρμα.
To λιβάνι αποτέλεσε το θεμέλιο της παγκόσμιας σημερινής βιομηχανίας αρωμάτων. Το μοναδικό του άρωμα οφείλεται στα πτητικά έλαια που περιέχει σε αφθονία. Το λιβάνι σαν αιθέριο έλαιο έχει νότα μεσαία προς χαμηλή, δεν είναι τοξικό και δεν ερεθίζει το δέρμα. Η χρήση του απαγορεύεται στις εγκύους και στα παιδιά.
Η λέξη perfume (άρωμα) προέρχεται από τη λατινική λέξη per fumum, που σημαίνει ‘δια μέσω καπνού’. Παρόλα αυτά δεν ήταν μόνο μια ευχάριστη μυρωδιά ή ένα προϊόν πολυτέλειας. Στην παραδοσιακή ιατρική πολλών λαών από την Περσία μέχρι την Κίνα, το λιβάνι θεωρούταν αποτελεσματικό κατά της πανούκλας και της λέπρας. Το αιθέριο έλαιο του λιβανιού χρησιμοποιείτο σαν διουρητικό, εμμηναγωγό, τονωτικό και αντισηπτικό του ουροποιητικού συστήματος. Θεωρήθηκε κατάλληλο για να κρατά το σώμα αγνό και καθαρό. Κατευναστικό για το νευρικό σύστημα, για το άγχος και την υπερένταση, χρησιμοποιήθηκε σαν ηρεμιστικό του αναπνευστικού συστήματος και επιβραδυντικό της αναπνοής. Για το δέρμα θεωρούταν από την αρχαιότητα κατάλληλο να καθαρίζει και απολυμαίνει μικρές κύστεις, φλεγμονές, να εξισορροπεί το λιπαρό και ακνεϊκό δέρμα.
Σήμερα η σύγχρονη επιστήμη επαναφέρει το λιβάνι στην επικαιρότητα τόσο της Ιατρικής όσο και της Κοσμετολογίας. Έχει διαπιστωθεί ότι περιέχει κυρίως φυσικές αλκοόλες, μονοτερπένια, σεσκιτερπένια, και εστέρες, τα οποία έχουν αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις και στυπτικές ιδιότητες. Σε κλινικές δοκιμές που έγιναν στην Ινδία, την Ιαπωνία, στο Σουδάν και στην Αίγυπτο το λιβάνι κρίθηκε αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της ελκώδους κολίτιδας, του βρογχικού άσθματος, της ηπατίτιδας C. Σε ερευνητικά εργαστήρια των ΗΠΑ διαπιστώθηκε ότι το λιβάνι έχει την δυνατότητα να «επιδιορθώνει» τις βλάβες του DNA. Στην ιδιότητα του αυτή αποδίδεται η αντιγηραντική του ικανότητα, που το κάνει τόσο πολύτιμο όπλο στην Κοσμετολογία.
Στις μέρες μας, στον δυτικό κόσμο, οι ιατροί και οι επαγγελματίες υγείας, χρησιμοποιούν το λιβάνι για μεγάλο εύρος παθήσεων και κυρίως για αυτές που σχετίζονται με το στρες, καθώς έχει ηρεμιστικές ιδιότητες και μπορεί να χαλαρώνει τους ασθενείς και να επιβραδύνει την αναπνοή. Χρησιμοποιείται ακόμα στη θεραπεία του άσθματος και της βρογχίτιδας, ενώ η αποχρεμπτική του ιδιότητα καθαρίζει από τις βλέννες και σταματά την καταρροή. Οι αιμορροΐδες θεραπεύονται με λιβάνι όπως και οι πόνοι της περιόδου και οι κυστίτιδες.
Οι αντισηπτικές του ιδιότητες θεραπεύουν τη λαρυγγίτιδα και την ιγμορίτιδα, ενώ έχουν ωφέλιμα αποτελέσματα στα έλκη, τα αποστήματα, τις πληγές και το τραυματισμένο δέρμα. Οι αναγεννητικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου βοηθούν στο έκζεμα, στην ακμή, στις ραγάδες, και στο άτονο ώριμο δέρμα. Τέλος χρησιμοποιείται και στο παραδοσιακό ινδικό σύστημα ιατρικής της Αγιουρβέδα για τον έλεγχο της οστεοαρθρίτιδας αλλά και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.
Δυστυχώς όμως, όπως και αρκετοί άλλοι πολύτιμοι φυσικοί θησαυροί στις μέρες μας, έτσι και το «μαργαριτάρι της ερήμου» κινδυνεύει να εξαφανιστεί. Δυσοίωνες προβλέψεις ερευνητών όπως εκείνες του ολλανδικού πανεπιστημίου του Wageningen, επισημαίνουν πως η παραγωγή της πολύτιμης ρητίνης τείνει να μειωθεί κατά το ήμισυ στα επόμενα 15 χρόνια. Κυριότεροι λόγοι γι 'αυτό είναι αφ’ ενός η μετατροπή των δασών σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και βοσκοτόπια και αφ’ ετέρου οι πυρκαγιές που αφανίζουν χιλιάδες πολύτιμα δέντρα κάθε χρόνο.
Ουσία ιερή που παραδοσιακά χρησιμοποιήθηκε για τον «εξαγνισμό», την απομάκρυνση των «κακών πνευμάτων» κινδυνεύει, όπως πολλά άλλα πολύτιμα προϊόντα της Γης μας, από τα «κακά» και, καθόλου μεταφυσικά, σύγχρονα «πνεύματα».




Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

Strawberry Sorbet Seduction Fruity Olive Soap

''STRAWBERRY SORBET SEDUCTION'' Fruity Olive Soap by Eleni!...Η ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ!
Δειτε το στο μαγαζι μου στο ETSY
https://www.etsy.com/listing/537047528/strawberry-sorbet-seduction-fruity-olive?ref=shop_home_active_2



Σοβαρος εθισμος η Φραουλα...
Αυτο το σαπουνι ειναι να το φας πραγματικα...


και η οψη του αλλα και η απεριγραπτη μυρωδια γλυκειας φραουλας το κανει συναρπαστικο...Με έντονο, ζουμερό και γλυκό άρωμα που θα φτιάξει τη διάθεσή σας και θα αφήσει την επιδερμίδα σας υπέροχα αρωματισμένη
Φραουλα κανεις?



ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ...
ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΛΑΔΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ...



Φτιαγμενο με ΦΡΕΣΚΟ ΠΟΛΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑΣ και ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΦΡΑΟΥΛΑΣ μαζι με πολυτιμα ελαια και ενα Σαγηνευτικα Γλυκο Αρωμα Φραουλας το κανουν ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑ..

Τα συστατικα του ενα και ενα...
ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ...
Πολτος φρεσκιας φραουλας
Χυμος φρεσκιας φραουλας
Ελαιολαδο
Καστορελαιο
Λαδι Καρυδας
Ηλιελαιο
Αμυγδαλελαιο
Γαλα Καρυδας σε σκονη
Κρεμα Καρυδας
Καυστικη σοδα
Απεσταγμενο νερο
Παπαρουνοσπορος για ηπια απολεπιση και απομιμηση των σπορων της φραουλας
Sodium Lactate 
Aλατι Ιμαλαιων
Χρωματα micas
Cosmetic glitter ασφαλες για το δερμα
ΑΡΩΜΑ ΦΡΑΟΥΛΑ



Βαρος μπαρας 120 γραμμαρια
Τιμη 7 ευρω



ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 
Στο email  exdrompe@hotmail.com
 H 
Στο προφιλ μου στο facebook με μηνυμα
https://www.facebook.com/jerusalemsangel

Παραγγειλετε και στο μαγαζι μου στο ETSY...πληρωνετε μεσω καρτας η paypal
https://www.etsy.com/listing/537047528/strawberry-sorbet-seduction-fruity-olive?ref=shop_home_active_2



ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥΛΑ...


Η Φράουλα πέρα από τα σημαντικά διατροφικά οφέλη, αποτελεί εξαιρετικό καλλυντικό ομορφιάς. Περιέχει φυσικά τονωτικά και χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα σώματος.


Τονώνει και κάνει πιο απαλή την επιδερμίδα.
Συσφίγγει το δέρμα, ενυδατώνει και μειώνει τις ρυτίδες.


Στην αρχαιότητα οι γυναίκες, τη χρησιμοποιούσαν ως κρέμα τρίβοντας κομμάτια φράουλας στο πρόσωπό τους για να κάνουν απολέπιση και να δώσουν λάμψη στην επιδερμίδα τους.



Η φράουλα έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση γιατί είναι ένα φρούτο ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνη Β και C, φλαβονοειδή, φαινόλες, ελαγικό οξύ και βιταμίνη Α (καροτίνη) που βοηθά στη διατήρηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας.



Strawberry-FruitΠεριέχει επίσης βιταμίνη Κ, ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο, ιώδιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, φυλλικό οξύ, σελήνιο, τανίνες καθώς και βρώμιο, το οποίο βοηθά στην εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης.



Η Φράουλα περιέχει επίσης σαλικυλικό οξύ, το οποίο έχει αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητες, και είναι ιδανικό για επιδερμίδες με τάση ακμής.


Χάρη στις τονωτικές της ιδιότητες , ενεργοποιεί το φυσικό κολλαγόνο της επιδερμίδας χαρίζοντας μοναδική λάμψη. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν οι φράουλες είναι γνωστό ότι επαναφέρουν την επιδερμίδα και έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες.