Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014

XΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ '' Α Ν Ο Ι Ξ Η ''


Στον Νεραιδοκηπο μας φτιαξαμε ενα πανεμορφο ενυδατικο σαπουνι με την ψυχρη μεθοδο- cold process-.

To σαπουνι ''ΑΝΟΙΞΗ''
ειναι καταλληλο για περιποιηση προσωπου και σωματος,αφου ειναι φτιαχμενο με πολυτελη λαδια και ειναι ενα στολιδι μεσα στο μπανιο σας με τα πανεμορφα ανοιξιατικα χρωματα του.

Συστατικα

Λαδι Καρυδας, φοινικελαιο,αγνο ελαιολαδο,καστορελαιο,απεσταγμενο νερο,καυστικη σοδα.

Προσθετα ...βρωμη αλεσμενη για ηπιο scrubbing,αργιλος λευκος,γαλα κατσικας,χρωματα pigment  και υπεροχο αρωμα ΚΑΡΠΟΥΖΙ-ΜΕΛΙ-ΠΕΠΟΝΙ.

ΤΙΜΗ 5 ευρω το τεμαχιο
ΒΑΡΟΣ  130 γραμμαρια


ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΡΓΙΛΟ

Αναλογα με τον τυπο της επιδερμιδας σας και κατοπιν παραγγελιας μεσω του email  exdrompe@hotmail.com η Αντζελινα φτιαχνει χειροποιητες μασκες προσωπου που κανουν το προσωπο να λαμπει απο υγεια ομορφια και πληρη ενυδατωση και αποτοξινωση.
Απομακρυνονται ολα οι βλαβερες ουσιες που καταστρεφουν τα κυτταρα της επιδερμιδας,αφηνοντας την απαλη ,ανανεωμενη και λαμπερη.
Την εφαρμοζουμε μεχρι και δυο φορες την εβδομαδα,αφου καθαρισουμε με λοσιον και γαλακτωμα το προσωπο μας.
Ιδανικα μετα τον καθαρισμο κανουμε peeling και μετα εφαρμοζουμε την μασκα μας.
Παρασκευαζουμε ωραιοτατα peeling.
Θα αναρτησουμε συντομα τα χειροποιητα προιοντα μας peeling.
Σε καθαρο προσωπο απλωνουμε την μασκα πλουσιοπαροχα,αποφευγοντας την περιοχη των ματιων.
Την αφηνουμε απο 15 εως 20 λεπτα,και ξεπλενουμε το προσωπο μας με χλιαρο νερακι.
Κατοπιν φοραμε την κρεμα ημερας η νυκτος.
Σας συνιστω ανεπιφυλακτα την κρεμα με ασπρο αργιλο-εχουμε ολους τους αργιλους...αναλογα με την επιδερμιδα χρησιμοποιουμε τον αναλογο αργιλο.-

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΜΑΣ

Αργιλος  -  Γιαουρτι -  Μελι  -  Λαδι Αργκαν -Λαδι jojoba  - Aιθερια ελαια πευκου, μεντας, μαντζουρανας.

 ΤΙΜΗ  10 ευρω τα 30 ml

Την φυλασσουμε στο ψυγειο.Κρατα περιπου ενα μηνα...

ARGAN ANTIAGING FACIAL SERUM


ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ SERUM ΠΡΟΣΩΠΟΥ ME
                                ΑRGAN ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ

Φτιαγμενο με εξαιρετικη φροντιδα και αγαπη απο την Αngelina στον Νεραιδοκηπο μας για να σας χαρισει δερματακι λαμπερο που ακτινοβολει υγεια ομορφια και λαμψη...

Τα λαδια που χρησιμοποιω ειναι πολυτιμα για το δερμα γεματα θρεπτικα στοιχεια και βιταμινες.

ΤΟ ΛΑΔΙ ΑRGAN

Το έλαιο Αργκάν  είναι ένα σπάνιο έλαιο που εξάγεται από τα κουκούτσια του φρούτου της Argania Spinosa (δέντρο Αργκάν), που φύεται στο Μαρόκο. 


Οι μαροκινοί το αποκαλούν «Υγρό Θεό» ή «υγρό χρυσάφι» της ερήμου, χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις για το δέρμα και τα μαλλιά. Το έλαιο Argan παράγεται από τους πυρήνες του ομώνυμου δένδρου, που ευδοκιμεί κυρίως στο Μαρόκο. Είναι παγκοσμίως γνωστό για τις θρεπτικές, καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.


Γ νωστό για την ισχυρή επανορθωτική και αντιγηραντική του δράση, το Argan Oil αποτελεί μυστικό ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Οι γυναίκες της περιοχής το χρησιμοποιούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου και του σώματος, για την πρόληψη και τη θεραπεία του σκασμένου δέρματος, αλλά και για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Η πιο σπουδαία δράση του Argan Oil είναι η αντιγηραντική του δύναμη, αφού βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ολοένα και περισσότερες εταιρείες καλλυντικών επιλέγουν να προσθέσουν το θαυματουργό αυτό έλαιο στις συνθέσεις τους, καθιστώντας το συγκεκριμένο λάδι το... greatest hit της Κοσμετολογίας.
Το έλαιο Argan εξάγεται από το κουκούτσι των καρπών του δένδρου Argan (Argania spinosa), που ευδοκιμεί στο Μαρόκο. Είναι πολύτιμο για θρεπτικές και ιατρικές εφαρμογές, αλλά κυρίως, για τη χρήση του στην Κοσμετολογία όπου θεωρείται πολύτιμο τόσο για τις εξαιρετικές του ιδιότητες όσο και για τη σπανιότητά του. Σήμερα η Argania spinosa καλλιεργείται συστηματικά σε μεγάλες εκτάσεις και οι καρποί της συλλέγονται μηχανικά. Η κυβέρνηση του Μαρόκου, μάλιστα, επιδοτεί την καλλιέργεια του συγκεκριμένου δένδρου».

ΤΟ ΛΑΔΙ JOJOBA





Στην κοσμετολογία το λάδι jojoba έχει πολλές και ευρείες εφαρμογές, με ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο. Ως εξαιρετικά ενυδατικό, το λάδι jojoba είναι ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα. Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση, ενώ συνιστάται η συνδυαστική χρήση του με κάποιο άλλο λάδι, μιας και το λάδι jojoba απορροφάται γρήγορα από το δέρμα και δεν διευκολύνει το «γλίστρημα» των χεριών. Σημαντικό είναι, επίσης, να αναφέρουμε ότι το λάδι jojoba συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης.  Καθαρίζει σε βάθος και χαρίζει στο δέρμα λάμψη και υγεία. Αν έχετε ψαλίδα στα μαλλιά το λάδι jojoba είναι ιδανικό για την καταπολέμησή της και θα τους δώσει και λάμψη.                                                                                                            

ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΒΟΚΑΝΤΟ 





Βοηθά στην αντιγήρανση αφού έχει δραστικές αντιοξειδωτικές ουσίες, οι οποίες προστατεύουν τον οργανισμό μας από τις ελεύθερες ρίζες. Πλούσιο σε βιταμίνες A, B, C και E, διαθέτει ενυδατικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Όταν απλωθεί στην επιδερμίδα, λειτουργεί ως φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία, είναι υποαλλεργικό και μοιάζει με τη λανολίνη, καθώς έχει και αυτό τη δυνατότητα να εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, δρώντας ενυδατικά και μαλακτικά. Οι ιδιότητες και η σύστασή του το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για την φροντίδα των μαλλιών.

ΛΑΔΙ ΣΑΦΡΑΝ
Ο Κρόκος ο ήμερος (Crocus satius L.) είναι ένα από τα πιο σπάνια φαρμακευτικά φυτά. 
Τα αποξηραμένα στίγματα του λουλουδιού αποτελούν τον πολύτιμο κρόκο ή σαφράν ή ζαφορά ή σαφράνι.

Οι θεραπευτικές του ιδιότητες είναι γνωστές από την αρχαιότητα, όπως αναφέρεται σε αιγυπτιακό πάπυρο που χρονολογείται από το 1550π.Χ., ενώ αποτελούσε απαραίτητο συστατικό στα ιατρικά σκευάσματα του Ιπποκράτη, του Διοσκουρίδη και του Γαληνού, οι οποίοι τον συνιστούσαν ως παυσίπονο, αντιπυρετικό, υπνωτικό, εμμηναγωγό, επουλωτικό και αφροδισιακό.
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και της σύγχρονης ιατρικής για τον κρόκο. Η σχετική έρευνα είναι συνεχής και πολύπλευρη. Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα διαπιστώθηκε με βεβαιότητα ότι ο κρόκος έχει:

Αντιοξειδωτική δράση.

Η δράση αυτή θεωρείται σήμερα ιδιαίτερα επωφελής για τον οργανισμό από πολλές πλευρές. Παράγωγα του κρόκου όπως οι κροκίνες –που περιλαμβάνονται στα καροτενοειδή- έχουν ευνοϊκή επίδραση σε εκδηλώσεις του δέρματος που οφείλονται στην ηλιακή ακτινοβολία.Χαριζει υγεια,λαμψη,αντιοξειδωτικη και αντιγηραντικη προστασια στο δερμα του προσωπου.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ SERUM
Λαδι ARGAN,λαδι JOJOBA,λαδι AVOCADO,λαδι SAFRAN, αιθερια ελαια τριανταφυλλο Δαμασκου,αιθεριο ελαιο καροτου και γερανιου πασιγνωστα για τις φοβερες αντιρυτιδικες και αντιγηραντικες ιδιοτητες τους.
Βιταμινη Ε ιδανικη για αντιγηρανση και ενυδατωση....

ΧΡΗΣΗ

Απλωνετε 3-4 σταγονες σε προσωπο,ματια,ντεκολτε και δειτε σε λιγο καιρο ενα προσωπο απαλο,λαμπερο,νεανικο,ενυδατωμενο, και τις υπαρχουσες  ρυτιδες να απαλαινουν και να εξαφανιζονται με την  συνεχη χρηση,κατω απο την μασκα ημερας η και μονο του το βραδυ.
ΤΙΜΗ 10 ευρω τα 10 ml
             25 ευρω τα 30 ml



Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΟ ΣΕΡΟΥΜ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΝΕΛΛΑΣ


Χειροποιητο αντιγηραντικο serum κανελλας φτιαγμενο με μερακι απο την Angelina,ιδανικο
για την περιποιηση προσωπου,λαιμου και ματιων.
Ολα τα λαδακια που θα αναφερω ειναι χειροποιητα.
Το λαδι κανελλας ειναι θερμαντικο,εναντιων των ελευθερων ριζων ,ακρως αποτοξινωτικο και αντιρυτιδικο.
Η κανελλα ειναι αντιρευματικη,λιποδιαλυτικη,αντιθρομβωτικη,αντιφλεγμονωδης,αντιμικροβιακη,για δυσπεψια,υπερταση,πονοκεφαλους,κραμπες,πονους περιοδου,ελκος στομαχου,σακχαρο,αντιοξειδωτικη,αντιβακτηριδιακη,καιει το λιπος,κατα των τριγλυκεριδιων,χοληστερινης και αρθριτικων πονων.

Διατιθεται χειροποιητο λαδι κανελλας σε αμυγδαλελαιο.Iδανικο για μασαζ...
Τιμη 10 ευρω τα 50 ml.
Χειροποιητο καροτελαιο με χαμομηλι
τιμη 10 ευρω τα 50 ml
Χειροποιητο λαδι borago σε ελαιολαδο
τιμη 10 ευρω τα 50 ml

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ SERUM
ΤΟ Serum  μας  περιεχει

Χειροποιητο λαδι Κανελλας σε αμυγδαλελαιο

Χειροποιητο λαδι αγριου τριανταφυλλου-rose hip oil-σε αμυγδαλελαιο!

Xειροποιητο καροτελαιο με χαμομηλι
(Καροτο και χαμομηλι εκχυλισμενο σε αμυγδαλελαιο,με βιταμινη Ε).

Xειροποιητο λαδι borago σε ελαιολαδο και αιθεριο ελαιο κανελλας.
Oι ιδιοτητες του λαδιου borago ειναι καταπληκτικες για την υγεια και λαμψη του δερματος μας.

Το λαδι του αγριου τριανταφυλλου-rose hip oil εχει βιταμινη C ,αναδομει την επιθερμιδα,κατα της γηρανσης του δερματος,κατα των ρυτιδων,της θαμπαδας,κανει το δερμα να λαμπει,ειναι μαλακτικο και αντιοξειδωτικο,αναζωογονει τα κυταρα του δερματος καιεπισκευαζει τους καταστραμμενους ιστους.Για ουλες,κηλιδες,μειωνει τις ραγαδες,βελτιωνει το χρωμα τουπροσωπου,για ρευματικους πονους και αρθριτιδες.

Το καροτελαιο και το χαμομηλι διατηρει την νεοτητα σε σωμα και προσωπο.Εχει καθαρτικες ικανοτητες.Για κηλιδες και σημαδια ηλικιας,αναζωογονει τους ιστους και τα κυταρα,ακρως αντιγηραντικο.

Ολα τα λαδακια μας ενισχυονται με το αγνο αιθεριο ελαιο κανελλας που ενισχυει στο επακρο τις ευεργετικες ιδιοτητες της κανελλας.

Το serum μας χρησιμοποιειται καθε δευτερο βραδυ πριν την κρεμα νυκτος,η μονο του ολη νυκτα.
Αρκουν 2-3 σταγονες για να δουμε την μεταμορφωση του προσωπου μας πολυ συντομα.
Βελουδινη ενυδατωμενη επιδερμιδα με τις ρυτιδες εκφρασης και ηλικιας να χανονται αν ειναι στην αρχη και να γινονται πολυ λεπτοτερες αν υπαρχουν ηδη....

τιμη 25 ευρω τα 50 ml





Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ LOVE ME & ORANGE FANTASY

Πανεμορφα τα σαπουνακια μας LOVE ME και ORANGE FANTASY...



Το σαπουνι LOVE ME ιδανικο δωρακι στον/ στην αγαπημενη μας στην γιορτη του Αγιου Βαλεντινου.
Κατακοκκινες μικρες καρδουλες μεσα στην μεγαλη καρδουλα....
Αρωμα αγριο τριανταφυλλο
μεθοδος melt & pour διαφανης βαση με αλοη.
τιμη 5 ευρω
βαρος 140 γραμμαρια



ORANGE FANTASY

Mοσχοβολαει πορτοκαλακι και περγαμοντο.
Εχει αιθερια ελαια πορτοκαλι περγαμοντο, βαση διαφανης γλυκερινης με αλοη,και ξυσμα περγαμοντο.
τιμη 5 ευρω το τεμαχιο
βαρος 100 γραμμαρια

ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ!

ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥ-Στρογγυλλο-

Μοναδικο χειροποιητο σαπουνακι βοτανων με ευκαλυπτο για περιποιηση σωματος και προσωπου.
Οι ιδιοτητες του ευκαλυπτου ειναι γνωστες...
Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου χρησιμοποιείται για τις αναλγητικές, αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδες, αντιρρευματικές, αντισηπτικές, αντισπασμωδικές, αποσυμφορητικές, αποχρεμπτικές, αντιπυρετικές, υπογλυκαιμικές, επουλωτικές, διουρητικές, αποσμητικές και διεγερτικές του ιδιότητες. 
Έχει κατευναστική και ηρεμιστική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα και βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα


Ως αναλγητικό και αντιφλεγμονώδης συνιστάται σε

ασθενείς που πάσχουν από ρευματισμούς, οσφυαλγίες, διαστρέμματα συνδέσμων και τενόντων, δυσκαμψία μυών και πόνων.
Πνευματικά θεωρείται ότι συμβάλλει στην πνευματική μας μεταμόρφωση, στην κατανόηση της σχέσης μας με τον εαυτό μας, τους άλλους, τη δουλειά μας, τους στόχους μας και το θείο. Επιταχύνει τυχόν αλλαγές και ενισχύει την αρμονία και την αλήθεια στις σχέσεις μας. Το γήινο και φρέσκο και χαρακτηριστικό του άρωμα προωθεί τη συναισθηματική και σωματική θεραπεία και συμβάλει στη βελτίωση της συγκέντρωσης
Συστατικα...
Διαφανης βαση melt & pour με αλοη,λαδακι ευκαλυπτου δικης μας παραγωγης, τριμμα φυλλων ευκαλυπτου για ηπια απολεπιση, αιθεριο ελαιο ευκαλυπτο και κυπαρισι,χρωμα ελαφρα πρασινο απο τα φυλλα ευκαλυπτου και χυμο σπανακι.
τιμη 5 ευρω το τεμαχιο των 100 γραμμαριων

ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟΥ -Τετραγωνο-

Χειροποιητο,αγνο και μοσχοβολιστο το σαπουνακι αυτο ιδανικο για περιποιηση προσωπου και σωματος.Χωρις χημικα προσθετα και βλαβερα συστατικα....
Ο ΔΥΟΣΜΟΣ
Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλες τις χώρες της Μεσογείου, ο δυόσμος χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη μαγειρική, την ιατρική, τη φαρμακοποιία και τη μυροποιία. Στην αρχαιότητα έκανε το νερό των λουτρών να ευωδιάζει, ενώ οι Αθηναίοι λέγεται ότι τον φορούσαν ως άρωμα τρίβοντάς τον στο σώμα τους. Στα μέσα του περασμένου αιώνα σκόρπιζε αφειδώς το άρωμά του σε χώρους αναψυχής, ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, σε γιορτές και δεξιώσεις.
Εκτός από διαιτητικές ίνες, ο δυόσμος περιέχει φολικό οξύ, ριβοφλαβίνη, βιταμίνες Α, Β6, Ε, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, μαγγάνιο και χαλκό. Λόγω λοιπόν των συστατικών του χρησιμοποιείται σε πολλά γιατροσόφια, όπως σε γαργάρες για θεραπεία πληγών του στόματος, ουλίτιδας, φαρυγγίτιδας και αμυγδαλίτιδας, ως αντίδοτο στην κακοσμία του στόματος, χωνευτικό και καταπραϋντικό της γαστρεντερικής δυσφορίας, ως ηρεμιστικό, για την τόνωση της μνήμης, τη θεραπεία των σκασμένων χεριών και της πιτυρίδας αλλά και ως αφροδισιακό (σε συγκεκριμένες δόσεις) και εμμηναγωγό (ακατάλληλο για εγκυμονούσες). Θεωρείται ότι προσφέρει ανακούφιση στην αϋπνία, τον πονοκέφαλο, τον πονόδοντο (από αποστήματα), στους ρευματόπονους και τον πόνο των κλειδώσεων με το τρίψιμο φρέσκων φύλλων στις πονεμένες περιοχές.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ  διαφανη βαση γλυκερινης εμπλουτισμενη με αλοη,λαδι χειροποιητο δυοσμου,αιθεριο ελαιο δυοσμου,χρωμα νερου πρασινο,τριμμα δυοσμου για απαλη απολεπιση.

τιμη 5 ευρω το τεμαχιο 
βαρος 140 γραμμαρια