Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ!

ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥ-Στρογγυλλο-

Μοναδικο χειροποιητο σαπουνακι βοτανων με ευκαλυπτο για περιποιηση σωματος και προσωπου.
Οι ιδιοτητες του ευκαλυπτου ειναι γνωστες...
Το αιθέριο έλαιο του ευκαλύπτου χρησιμοποιείται για τις αναλγητικές, αντιβακτηριδιακές, αντιφλεγμονώδες, αντιρρευματικές, αντισηπτικές, αντισπασμωδικές, αποσυμφορητικές, αποχρεμπτικές, αντιπυρετικές, υπογλυκαιμικές, επουλωτικές, διουρητικές, αποσμητικές και διεγερτικές του ιδιότητες. 
Έχει κατευναστική και ηρεμιστική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα και βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα


Ως αναλγητικό και αντιφλεγμονώδης συνιστάται σε

ασθενείς που πάσχουν από ρευματισμούς, οσφυαλγίες, διαστρέμματα συνδέσμων και τενόντων, δυσκαμψία μυών και πόνων.
Πνευματικά θεωρείται ότι συμβάλλει στην πνευματική μας μεταμόρφωση, στην κατανόηση της σχέσης μας με τον εαυτό μας, τους άλλους, τη δουλειά μας, τους στόχους μας και το θείο. Επιταχύνει τυχόν αλλαγές και ενισχύει την αρμονία και την αλήθεια στις σχέσεις μας. Το γήινο και φρέσκο και χαρακτηριστικό του άρωμα προωθεί τη συναισθηματική και σωματική θεραπεία και συμβάλει στη βελτίωση της συγκέντρωσης
Συστατικα...
Διαφανης βαση melt & pour με αλοη,λαδακι ευκαλυπτου δικης μας παραγωγης, τριμμα φυλλων ευκαλυπτου για ηπια απολεπιση, αιθεριο ελαιο ευκαλυπτο και κυπαρισι,χρωμα ελαφρα πρασινο απο τα φυλλα ευκαλυπτου και χυμο σπανακι.
τιμη 5 ευρω το τεμαχιο των 100 γραμμαριων

ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΔΥΟΣΜΟΥ -Τετραγωνο-

Χειροποιητο,αγνο και μοσχοβολιστο το σαπουνακι αυτο ιδανικο για περιποιηση προσωπου και σωματος.Χωρις χημικα προσθετα και βλαβερα συστατικα....
Ο ΔΥΟΣΜΟΣ
Ιδιαίτερα αγαπητός σε όλες τις χώρες της Μεσογείου, ο δυόσμος χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στη μαγειρική, την ιατρική, τη φαρμακοποιία και τη μυροποιία. Στην αρχαιότητα έκανε το νερό των λουτρών να ευωδιάζει, ενώ οι Αθηναίοι λέγεται ότι τον φορούσαν ως άρωμα τρίβοντάς τον στο σώμα τους. Στα μέσα του περασμένου αιώνα σκόρπιζε αφειδώς το άρωμά του σε χώρους αναψυχής, ψυχαγωγίας και χαλάρωσης, σε γιορτές και δεξιώσεις.
Εκτός από διαιτητικές ίνες, ο δυόσμος περιέχει φολικό οξύ, ριβοφλαβίνη, βιταμίνες Α, Β6, Ε, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο, μαγγάνιο και χαλκό. Λόγω λοιπόν των συστατικών του χρησιμοποιείται σε πολλά γιατροσόφια, όπως σε γαργάρες για θεραπεία πληγών του στόματος, ουλίτιδας, φαρυγγίτιδας και αμυγδαλίτιδας, ως αντίδοτο στην κακοσμία του στόματος, χωνευτικό και καταπραϋντικό της γαστρεντερικής δυσφορίας, ως ηρεμιστικό, για την τόνωση της μνήμης, τη θεραπεία των σκασμένων χεριών και της πιτυρίδας αλλά και ως αφροδισιακό (σε συγκεκριμένες δόσεις) και εμμηναγωγό (ακατάλληλο για εγκυμονούσες). Θεωρείται ότι προσφέρει ανακούφιση στην αϋπνία, τον πονοκέφαλο, τον πονόδοντο (από αποστήματα), στους ρευματόπονους και τον πόνο των κλειδώσεων με το τρίψιμο φρέσκων φύλλων στις πονεμένες περιοχές.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ  διαφανη βαση γλυκερινης εμπλουτισμενη με αλοη,λαδι χειροποιητο δυοσμου,αιθεριο ελαιο δυοσμου,χρωμα νερου πρασινο,τριμμα δυοσμου για απαλη απολεπιση.

τιμη 5 ευρω το τεμαχιο 
βαρος 140 γραμμαρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου