Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ- SUPER GOLD ARGAN CREAM ''ANGELINA'' -

H ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ- SUPER GOLD ARGAN CREAM''ANGELINA''-

ειναι πραγματικα μια βομβα νεοτητας για τα ωριμα και ταλαιπωρημενα δερματα.
Μια αποκλειστικη συνθεση απο την Αngelina με λαδι ARGAN το ''χρυσαφι της ερημου''.Το Μαροκινο θαυματουργο λαδι.


ΤΟ ΛΑΔΙ ΑRGAN

Το έλαιο Αργκάν  είναι ένα σπάνιο έλαιο που εξάγεται από τα κουκούτσια του φρούτου της Argania Spinosa (δέντρο Αργκάν), που φύεται στο Μαρόκο. 


Οι μαροκινοί το αποκαλούν «Υγρό Θεό» ή «υγρό χρυσάφι» της ερήμου, χάρη στις ευεργετικές του επιδράσεις για το δέρμα και τα μαλλιά. Το έλαιο Argan παράγεται από τους πυρήνες του ομώνυμου δένδρου, που ευδοκιμεί κυρίως στο Μαρόκο. Είναι παγκοσμίως γνωστό για τις θρεπτικές, καλλυντικές και θεραπευτικές του ιδιότητες.


Γ νωστό για την ισχυρή επανορθωτική και αντιγηραντική του δράση, το Argan Oil αποτελεί μυστικό ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Οι γυναίκες της περιοχής το χρησιμοποιούν εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για την καθημερινή φροντίδα του προσώπου και του σώματος, για την πρόληψη και τη θεραπεία του σκασμένου δέρματος, αλλά και για την καταπολέμηση των ρυτίδων. Η πιο σπουδαία δράση του Argan Oil είναι η αντιγηραντική του δύναμη, αφού βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ολοένα και περισσότερες εταιρείες καλλυντικών επιλέγουν να προσθέσουν το θαυματουργό αυτό έλαιο στις συνθέσεις τους, καθιστώντας το συγκεκριμένο λάδι το... greatest hit της Κοσμετολογίας.
Το έλαιο Argan εξάγεται από το κουκούτσι των καρπών του δένδρου Argan (Argania spinosa), που ευδοκιμεί στο Μαρόκο. Είναι πολύτιμο για θρεπτικές και ιατρικές εφαρμογές, αλλά κυρίως, για τη χρήση του στην Κοσμετολογία όπου θεωρείται πολύτιμο τόσο για τις εξαιρετικές του ιδιότητες όσο και για τη σπανιότητά του. Σήμερα η Argania spinosa καλλιεργείται συστηματικά σε μεγάλες εκτάσεις και οι καρποί της συλλέγονται μηχανικά. Η κυβέρνηση του Μαρόκου, μάλιστα, επιδοτεί την καλλιέργεια του συγκεκριμένου δένδρου».
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ της κρεμας

Eλαια ARGAN, JOJOBA,AVOCADO,ROSE HIP -αγριο τριανταφυλλο-
Αγνο Μελισσοκερι,λανολινη,γαλακτωματοποιητης phytocream,ροδονερο,αλοη βερα, βουτυρο shea butter-καριτε-,βιταμινη Ε, συντηρητικο geogard,ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ,
ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ Τριανταφυλλο Δαμασκου,Ματζουρανας,Γερανι,Βιολεττας,Λεβαντας,Αγιοκλημα
Τα αναφερομενα αιθερια ελαια ειναι πασιγνωστα για τις αντιγηραντικες και ενυδατικες ιδιοτητες τους.

Ο συνδιασμος ΑRGAN,JOJOBA,AVOCADO,ROSE HIP ελαιων ειναι μοναδικος και εγγυαται αμεσα αντιγηραντικα,ενυδατικα αποτελεσματα.
Το δερμα θα ξαναβρει την ελαστικοτητα του,τη δροσια του, τα κυτταρα θα ανανεωθουν, και θα δειτε ενα προσωπο λαμπερο, λειο,γεματο φρεσκαδα μετα απο μια εβδομαδα χρησης.
Οι ρυτιδες απαλαινουν και με την συστηματικη χρηση εξαφανιζονται....
ΒΟΜΒΑ ΝΕΟΤΗΤΟΣ....

Σουπερ αποκλειστικη φορμουλα του Νεραιδοκηπου μας.
Το υαλουρονικο οξυ που περιεχει κανει φυσικο λιφτινκ και σμιλευει το περιγραμμα του προσωπου...
Το χρυσαφι του Μαροκου,το πολυτιμο λαδι Αργκαν σας εγγυαται την νεοτητα...

τιμη 30 ευρω τα 50 ml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου