Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

SUPER ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ''NIGHT ANGEL''



Σουπερ αντιγηραντικη και αντιρυτιδικη κρεμα ματιων ''Night Angel'' αποκλειστικη συνθεση του Νεραιδοκηπου μας για τα ματακια σας μονο!
Θελετε ματακια χωρις μαυρους κυκλους και ρυτιδες ; 
Δοκιμαστε αυτη την καταπληκτικη κρεμα ματιων με πολυτιμα χειροποιητα λαδια και αιθερια ελαια που εγγυωνται ματια ομορφα,ενυδατωμενα,χωρις αντιαισθητικους μαυρους κυκλους και ρυτιδες.

Συστατικα

Αγνο Μελισσοκερι απο μελισσοκομο

Λαδι jojoba 
Στην κοσμητολογία το λάδι jojoba έχει πολλές και ευρείες εφαρμογές, με ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα. H δομή του μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος και γι’ αυτό μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο. Ως εξαιρετικά ενυδατικό, το λάδι jojoba είναι ιδανικό για τις ξηρές και ώριμες επιδερμίδες. Περιέχει μυριστικό οξύ, το οποίο διαθέτει σημαντική αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και βιταμίνη E, πρωτεΐνες και μέταλλα. Όταν χρησιμοποιείται στο μασάζ, έχει ενυδατική και μαλακτική δράση. Σημαντικό είναι, επίσης, να αναφέρουμε ότι το λάδι jojoba συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς, με αποτέλεσμα να διατηρείται το δέρμα ελαστικό και να επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης.

Λαδι Νυχτολουλουδου
Το φυτικό έλαιο που παράγεται από τους σπόρους του Νυχτολούλουδου περιέχει βασικά λιπαρά οξέα (που δεν μπορεί να συνθέσει ο οργανισμός). Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε γ-λινολενικό οξύ, ένα ωμέγα 6 που έχει προστατευτική δράση για κύτταρα της επιδερμίδας. Βρίσκουμε επίσης το λιπαρό αυτό οξύ στο φυτικό έλαιο μποράγκο (βούγλωσσο). Το νυχτολούλουδο περιέχει επίσης και παλμιτικό οξύ, λίγα ασαπωνοποίητα και εστέρες τριτερπενικών οξέων όπως και πολυφαινόλες (εξ άλλου έχει τη φήμη καλού αντιοξειδωτικού χάρη στα συστατικά του).
Η σύνθεση του φαίνεται ότι δίνει στο φυτικό έλαιο νυχτολούλουδο τις εξαιρετικές του ιδιότητες και ιδίως ενυδατική, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη.
Πολυάριθμες μελέτες πάνω στο νυχτολούλουδο επεσήμαναν τη σημασία του για τη πρόληψη ή τη θεραπεία αρκετών νόσων.  Σε μορφή λαδιού είναι ιδανικό μόνο του ή σαν βάση, για:
- Ψωρίαση και έκζεμα : το φυτικό έλαιο νυχτολούλουδο φαίνεται ότι είναι ικανό να αναγεννήσει την απαλότητα και την ελαστικότητα επιδερμίδας που υποφέρει και ταυτόχρονα να ηρεμήσει τη φλεγμονή. Μπορούμε να το βάζουμε καθημερινά στην επιδερμίδα με απαλό μασάζ.
- Ενυδάτωση για ώριμα δέρματα με ρυτίδες, και
- Ενυδάτωση και ανακούφιση  σε πολύ ξηρά δέρματα, νευροδερματίτιδες, στο σύνδρομο  Sjogren και άλλα.


Λαδι καροτου χειροποιητο
Το λαδι καροτου αναζωογονει τους ιστους και τα κυταρα.
Εχει καθαρτικες ικανοτητες,διατηρει τη νεοτητα σε σωμα-προσωπο.
Κατα των κηλιδων.
Θαυματουργο σε δερματικα προβληματα.
Αντιοξειδωτικο,αντιγηραντικο.
Για εγκαυματα.
Αναπλαθει το δερμα.

γαλακτωματοποιητη phytocream
Bιταμινη Ε
Ροδονερο
Γλυκερινη

Υαλουρονικο οξυ-βομβα νεοτητος
για απιστευτη νεοτητα. Όταν το δέρμα δεν είναι ελαστικό και σφριγηλό, αυτό δηλώνει έλλειψη νερού. Και χωρίς τα κατάλληλα αποθέματα νερού, τα κύτταρα σιγά-σιγά καταστρέφονται. Υπάρχει, ωστόσο, μια ουσία που μπορεί να συγκρατεί το νερό. Το λένε υαλουρονικό οξύ Αρχικά ως υλικό ενέσιμο, είτε μόνο του για τη βελτίωση των ρυτίδων είτε σε συνδυασμό με πολυβιταμίνες σε τεχνικές μεσο­θεραπείας, και στη συνέχεια ως συμπληρωματικό συστατικό κρεμών για να ενισχύσει τη δράση τους. Τα ορατά αποτελέσματα στην ανάπλαση και ανανέωση της επιδερμίδας αποδεικνύουν τα οφέλη του. 

Εκχυλισμα Μango
Εκχυλισμα Πεπονι
Αιθερια ελαια Περγαμοντο, Γκρεηπφρουτ
Συντηρητικο geogard
Χρωμα κοκκινο και κιτρινο ζαχαροπλαστικης

Τα αναφερομενα αιθερια ελαια ειναι ιδανικα για την περιποιηση των ματιων μας,συσφιγγουν,ενυδατωνουν και λειαινουν την επιδερμιδα,εφοδιαζοντας την με πολυτιμες βιταμινες.

τιμη 20 ευρω τα 20 ml
         10 ευρω τα 10 ml

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου